Kuinka aloittaa perheperintö

By | 8 marraskuun, 2021

Perinnön kauneus on, että sen hinnalla ei ole merkitystä. Sen arvo tulee rakkaudesta niiden välillä, jotka antavat ja vastaanottavat sitä, ja erityisistä tapahtumista, jotka tapahtuvat heidän elämässään tuolloin. Se tekee siitä korvaamattoman – ja ajattoman.

Monilla meistä on arvokasta perintöä, joka on siirretty sukupolvelta toiselle. Nämä ovat medaljonki ja nick-neck, jotka saamme kiinni (lasten ja lemmikkien jälkeen), jos meidän on poistuttava kotoa kiireessä. Keraaminen enkeli, korvaamaton, koska rakas isoäitimme antoi sen meille; Lumipallo lentokentältä, korvaamaton, koska äitimme antoi sen meille ensimmäisen vierailunsa jälkeen uudessa kodissamme; Ensimmäinen rannekellomme, jota yksi vanhempi piti monta vuotta.

Luoda lahjoja, joista tulee perintö

Mutta kuinka luoda lahja, jota lapsesi arvostavat ja välitetään lapsenlapsillesi perheen perintönä?

1. Odota ainutlaatuista ja erityistä tilaisuutta, Ja antaa lahjoja tuolloin. Valmistuminen, häät, mikä tahansa vuosipäivä, lapsen syntymä, uuden yrityksen avaaminen, 21-vuotissyntymäpäivä, perheenjäsenen paluu pitkältä matkalta – tässä hetkessä on lukemattomia mahdollisuuksia olla täydellinen.

2. Mukauta lahjasi. Jos annat musiikkilaatikon, valitse sellainen, jossa on molemmille sopiva kappale. Tai valitse musiikkirasia, jonka päällä on koristeellinen patsas, joka sopii tilaisuuteen – kuten suloiseen 16-juhlaan, konserttiin tai valmistujaisiin. Jos annat koruja, kaiverta siihen rivi vastaanottajasi suosikkirunosta.

Anna lahja, joka kestää ajan kokeen

Esitä lahja tarpeeksi mahtipontisesti, jotta lahjan saaja ymmärtää sen takana olevan rakkauden. Voit jopa ehdottaa, että pidät sen heidän lapsilleen.

Varmista, että tuotteen laatu ja tekniikka ovat moitteetonta. Jos annat pojallesi ja miniällesi kaupasta ostetun heilurikellon aloittaaksesi perinnön, varmista. Tee tutkimusta ja selvitä, mitkä ovat luotetuimmat tuotemerkit. Perillisellä, kalliilla tai halvalla, on oltava osa luotettavasti; Sen on oltava melko kestävää; Ja sen täytyy olla hyvämaineisesta yrityksestä. Eihän se voi olla perintöä, jos se hajoaa vuoden sisällä tai alkaa näkyä räsyjä lyhyen ajan kuluttua. Pääset alkuun ideoiden kanssa selaamalla vapaasti lahjatavarakauppaa Aarreraketti Ja katso, puhuuko jokin sinulle.

Perinnön arvo kasvaa, koska se kantaa rahaa perheessäsi. Ostamasi uusi piano, joka annetaan lapsellesi, kun hän kasvaa, on järkevä. Aikuiselle lapsellesi ja hänen lapsilleen tämä on pianonsoiton äiti (tai mummo). Se antaa sille arvon.

Perintöesit ovat fyysisiä rakkauden ja huomaavaisuuden ilmauksia. Joka kerta, kun lapsesi tai ystäväsi näkee tämän musiikkirasia – tai mikä tahansa lahja – olet hänen sydämessään. Ja perinnön erottaa yksinkertaisesta lahjasta se, että sinäkin olet seuraavan sukupolven sydämessä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *