Kihlasormukset – Valitse täydellinen sormus kihlasormukseesi

By | 3 marraskuun, 2021

Onnittelut! Pyysit kaunista kumppaniasi naimisiin kanssasi, mutta nyt sinulla on edessäsi tehtävä, josta et ole kateellinen, kuten täydellisen kihlasormuksen valitseminen. Mitä aloitat korujen ostamisessa?

Tärkein asia, joka sinun on päätettävä kihlasormusta valittaessa …

Voit ostaa kihlasormuksen itse ja yllättää hänet tai hän auttaa sinua. Mikä on paras vastaus? Kaikki riippuu tilanteestasi, jos olet varma, että tiedät mistä hän pitää ja mistä ei pidä sormuksessa, ota se ja päätä itse. Jos olet kuten useimmat miehet etkä tiedä muodista ja koruista, ehkä on parempi varmistaa, että puolisosi auttaa sinua.

Tärkein asia palataksesi seuraavaan skenaarioon on, että sinulla ei ole kihlasormusta annettavana hänelle kosiessasi. Ainoa vaihtoehto olisi silti antaa hänelle jotain, ehkä halpa yksinkertainen sormus tai timantti, josta voisi tulla osa sormusta sen jälkeen, kun sulhasesi auttoi sinua suunnittelemaan sen.

Seuraava iso päätös on, saatko käsintehdyn kihlasormuksen vai halvemman vaihtoehdon massatuotannolle. Massatuotantoon valmistettuja sormuksia löytyy suurista korukaupoista, ja käsintehty vaihtoehto edellyttää paikallisen jalokivikauppiaan löytämistä, joka voi valmistaa sinulle räätälöidyt sormukset.

Parasta käsintehdyssä sormuksessa on, että se on täysin ainutlaatuinen koru ja se on valmistettu suunnitteluvaatimustesi mukaan. Kyllä, se maksaa hieman enemmän, mutta jos kaipaat todella erityistä sormusta, vaihtoehtoja ei todellakaan ole. On valmistettava käsin.

Viimeisenä tehtävänä on löytää kultaseppä tai kauppa, joka tekee sinusta täydellisen vihkisormuksen. Tämä on loistava paikka aloittaa yksinkertainen Google-haku, joka sisältää paikallisen kaupunkisi. Ota heihin yhteyttä suoraan äläkä väitä tietäväsi kaikkea. He tekevät päivittäin tekemisissä miesten kanssa, jotka eivät tiedä mitään koruista – riippumatta siitä, kuinka tyhmiä he ovat, he voivat auttaa sinua kysymyksissäsi. Voit jopa pyytää heitä ostamaan jotain sulhasellemme, kun koitat. Onnittelut vielä kerran ja onnea kihlasormusostoksille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *