Kihlasormukset – Luo omat käsintehdyt korusi

By | 14 lokakuun, 2021

Oikean kihlasormuksen saaminen voi olla yksi vaikeimmista ja jännittävimmistä prosesseista ihmisen elämässä. Perinteisesti tarjoajan on itse löydettävä sormus. Kuitenkin nykyään parit ostavat usein yhdessä renkaan. Joka tapauksessa; Tämä jännittävä tapahtuma vaatii ymmärrystä löytääkseen kihlasormuksen, joka on ainutlaatuinen ja kuvastaa riittävästi tämän tärkeän virstanpylvään todellista luonnetta.

Monille renkaan saamisen lähtökohtana voi olla budjettiasetus. Perinteinen ajattelu on, että kihlasormuksen ostamisen tulee olla yhtä vuotta ja kahden kuukauden palkkaa, mutta paras osa on ajatus ja ajatus löytää sormukset, joita rakkaasi käyttävät ikuisesti.

Sinun on asetettava kivillesi oikea asetus, mukaan lukien perinteinen klassinen pasianssi, kolme kiviasetusta, sivukivet, jännitysasetus ja lattia -asetus. Henkilökohtainen maku ja mielikuvitus ohjaavat sinua tässä valinnassa, ja jos todella haluat olla ainutlaatuinen muotoilu, kokenut koru tarjoaa räätälöityjä korusettejä. Tämä mahdollistaa minkä tahansa vaihtoehdon yksilöimisen.

Timantin tai jalokiven valinta voi tuntua sekavalta, mutta vaihtoehtojen ymmärtämiseen käytetty aika antaa sinulle luottamusta ja tyytyväisyyttä siitä, että olet tehnyt oikean valinnan. Mistä sinun pitäisi keskustella valitsemasi kultasepän kanssa?

Karaatti: Karaatin paino määräytyy timantin massan perusteella. Tämä on verrannollinen hintaan, mutta suuret timantit ovat toivottavampia ja kasvavat, kun ne leviävät vähemmän.

Leikkaus: kokeneet käsityöläiset kiillottavat timantteja suorassa kulmassa. Timantin leikkaaminen on tarkka matemaattinen yhtälö, eikä sitä pidä sekoittaa mihinkään jalokiven muotoon.

Väri: Ihanteellinen timantti on täysin läpinäkyvä. Luonnonkivinä lähes jokaisessa timantissa on pieniä rakenteellisia tai kemiallisia vikoja, jotka muuttavat sen arvoa. Se on lähes mahdotonta nähdä paljaalla silmällä, mutta värin kirkkaus luokitellaan ja mahdollistaa jonkin verran mukavuutta.

Selkeys: Määritellään rakenteelliseksi vikaksi, kuten tunkeutumiseksi, sameudeksi timantin sisällä, pieniä halkeamia tai vieraita kappaleita. Ero niiden lukumäärässä, koossa, näkyvyydessä ja värissä vaikuttaa kivien kirkkauteen.

Lopullinen päätös perustuu metallin valintaan; Hinta vaihtelee platinasta, valkokullasta tai keltaisesta kullasta. Niillä kaikilla on omat etunsa ja haittansa, mutta on todennäköistä, että valintaasi vaikuttavat paitsi budjettisi myös rakkaasi käyttämät korut.

Vihkisormuksen valitseminen voi olla kerran elämässä, mutta aika, joka kuluu laadukkaan paikallisen jalokivikauppiaan löytämiseen, johtaa todennäköisesti elinikäiseen suhteeseen. Tämä suhde antaa sinulle luottamusta hääbändien, vuosipäiväkorujen ja myöhempien lahjojen ostamiseen.

Valitsemastasi kultasepänliikkeestä riippuen ostohetkellä voidaan tarjota jonkinlainen takuu tai takuu. Ymmärrä ostamasi asiat ja anna valintasi heijastaa siihen käytettyä aikaa ja ajattelua. Kihlasormuksen symboliikka ja merkitys ovat rakkauden ulkoinen merkki; korkean tason kultaseppä arvostaa sitä ja antaa sinulle tietoja, yksityiskohtia ja vinkkejä auttamaan. Tulos on oikea valinta ja antaa sinulle suuren ylpeyden, kun tarjoat!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *