Katsaus Orissa TT2 Williams F1 Day Date Watchista

By | 21 lokakuun, 2021

Oris on kuuluisa valmistaa hyvin suunniteltuja ja muotoiltuja kelloja edullisin hinnoin kilpailijoilleen. TT2 Williams F1 Day Date Watch ei ole poikkeus. Se suunniteltiin Williams BMW F1 Racing Teamille myönnetyn Orissan sponsoroinnin muistoksi. Orissa Williams F1 -kellon terävät linjat heijastavat todella teknisesti johtavan urheilun henkeä.

Orissa TT2 Williams F1 Day Date -kellossa on monia ominaisuuksia, joita voit odottaa Orissan kellolta; Jäykkä ruostumattomasta teräksestä valmistettu kotelo ja rannekoru, safiirikide ja ETA 2836-2 -liike. Erityisen mielenkiintoista on kellotaulussa käytetty kirkkaan sininen värielementti – siitä lisää myöhemmin.

Oikeusjuttu

Kotelon halkaisija on 40,5 mm, ja se on valmistettu kolmiosaisesta suunnittelusta, mikä tekee siitä epätavallisen, koska useimmat kellosepät hylkäävät tämän valmistustavan: mitä vähemmän kappaleita, sitä vähemmän vikakohtia. Istuvuus on virheetön ja kolmessa erillisessä kappaleessa on kiillotettu / harjattu / kiillotettu viimeistely, joka antaa erittäin mukavan kontrastin. Kotelon takakulmissa on paikat 3 ja 9, mikä tekee siitä erittäin mukavan istuvuuden. Näytön takaosa on erittäin hyvä ominaisuus. Pidän siitä, että voin nähdä työn rannekellossa. Toisin kuin useimmat urheilukellot, kotelon takaosa on kiinnitetty 4 ruuvilla tavallisesta ruuvista – ruuvien käyttö antaa Orissa Williams -kellolle urheilullisen ja tukevan ilmeen. Lopuksi kehys on neliömäinen, mikä saa kotelon näyttämään suuremmalta ja näyttää olevan korkeampi kuin kotelo.

Soita.

Kellotaulu näyttää olevan sinisestä hiilikuidusta, mutta se ei ole sitä. Vaikutus saavutetaan itse asiassa tulostamalla kuvio sinisellä mustalle peruskellolle. Olisi ollut mukavaa käyttää Orissan sinistä hiilikuitua, mutta jos ei katso kovin läheltä, eroa ei oikein huomaa. Ulompi kellotaulu täydentää mustaa ja sinistä kellotaulua. Päivä- ja päivämääräominaisuus on erittäin mukava, sillä kiillotetut ruostumattomasta teräksestä valmistetut tunti- ja minuuttiosoittimet on upotettu siniseen valaistuun elementtiin koko pituudeltaan – epätavallista, koska useimmat muiden kellojen valaistut osoittimet kulkevat yleensä osoittimen pituudella. Sinistä valaistua elementtiä käytetään jokaisessa tuntimerkissä; Arabialaiset numerot 3, 9 ja 12 ovat myös sinisellä valaistulla elementillä.

Kruunu

Suuri signeerattu kruunu sopii täydellisesti kellotyyliin; Suuri koko ja huilu, joka helpottaa kelausta. Sen mukana ei kuitenkaan tule kierrettävän kruunun lisäturvaa.

Ranneke

Oris on kuuluisa joidenkin vahvimmista ja luotettavimmista rannekoruista. Oris TT2 Williams F1 Day Date Watch -rannekoru ei ole poikkeus. Se on valmistettu kiinteästä ruostumattomasta teräksestä, ja siinä on puristussovitteet irrotettaville lenkeille. Kääntyvän kotelon rannerenkaiden tapit menevät hieman alaspäin kolmanteen lenkkiin; Tämä on jälleen hieman epätavallista urheilukellolle, mutta tämä kello näyttää hienolta. Clap on yksi painike, joka avautuu ja sulkeutuu sujuvasti ja pitää tiukasti tiukasti kiinni ja siinä on Oriss-logo kuten odotat.

Monet muistokellot tai sponsoroidut kellot on tehty rahaksi jotkin tuotteet tai jotain muuta takapenkillä, jossa on kellojen rakenne ja estetiikka. Ei niin Oris TT2 Williams F1 Day Date -rannekellossa. Sen hinta on edullinen monille kuluttajille, ja sen tyyli ja rakennuslaatu sopivat yhteen, jos se ei lyödä monia kalliita kilpailijoitaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *