Jump Hour Watch – lyhyt historia

By | 22 lokakuun, 2021

Jump Hour -kelloista on tulossa uskomattoman suosittuja juuri nyt. Talouden taantuman vuoksi yhä harvemmat ihmiset etsivät kelloa suurena statussymbolina. He etsivät kelloa, joka tarjoaa heille jotain ainutlaatuista, ainutlaatuista ja poikkeuksellista. Ja sitä Jump Hour Watch aina edustaa. Tässä artikkelissa käydään nopeasti läpi historian kellon keksimisestä sen suosion huipulle nykypäivään.

Jump Hour Watchin keksintö

Monet ihmiset yhdistävät Jump Hour -kellon 1970-luvulle, joten he ovat yllättyneitä kuullessaan, että se keksittiin 1800-luvulla. Ensimmäisen tallennetun Jump Hour -kellon teki 1830-luvulla Blondeau, ranskalainen kelloseppä, jota kunnioitettiin Ranskan kuninkaan puolesta.

Se oli kuitenkin suljettu, ensimmäinen sarjatuotantona valmistettu hyppytunnikello, jonka Joseph Palweber suunnitteli Cortobart Companylle (taas ranskalainen yritys) 1880-luvulla. Rannekellojen sijaan nämä olivat itse asiassa taskukelloja, mutta monet nykypäivän kellot ovat nykyaikaisia ​​ykköskelloja, koska ne olivat ensimmäiset, jotka näyttivät aikaa ikkunassa näkyvien numeroiden avulla kellojen sijaan kuten muut kellot (ja useimmat tekevät edelleen).

Tämä tekee Jump Hour -kellosta ensimmäisen digitaalisen kellon: kellon, joka näyttää ajan numeroiden avulla kellojen ja osoittimien sijaan.

1970-luku

Jump Hour Watchin suosio nousi pilviin 1970-luvulla. Tuolla vuosikymmenellä tapahtui suuri taloudellinen taantuma, ja nykyään ihmiset siirtyivät pois kellosta statussymbolina per kello persoonallisuuden ilmaisuna.

Tänä aikana Lancon ja Damaskoksen kaltaisista yrityksistä tuli suosittuja innovatiivisten ja lähes avaruusaikaisten malliensa ansiosta. Niiden väri, muoto ja fonttien käyttö ovat tehneet kelloistaan ​​täysin uusia.

Tämänhetkiset trendit

Jump Hour -kelloista on tulossa jälleen erittäin muodikkaita, kun yhä useammat ihmiset etsivät mielenkiintoista ja erilaista kelloa. Vanhoilla kelloilla on valtavat markkinat, mikä on saanut monet yritykset julkaisemaan uusia malleja Jump Hourille. Näihin yrityksiin kuuluu jopa vanhoja kellovalmistajia, kuten Britling.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *