Jitter Ringin perusliikkeet ja temput (AKA Chatter Ring)

By | 17 lokakuun, 2021

Jitter Ringin rekvisiitta tunnetaan myös nimellä Chatter Ring muiden nimien joukossa!

Pidä kiinni metallirenkaasta ja napauta pienempiä värillisiä levyjä. Kun pyörität rengasta, kiekot alkavat pyöriä nopeammin ja nopeammin kuin mini-gyroskoopit! Aluksi haasteena on pitää kaikki kiekot pyörimässä, sitten on monia temppuja ja temppuja hallittavaksi!

Kuinka se toimii? (Tässä tulee vähän tiedettä!) Jitter -rengas on vain 5 pientä, hieman epätavallista muotoiltua päätä, jotka on liimattu metallirenkaaseen, jotta se voi pyöriä todella vapaasti. Kun pyörität kolikkoa pinnalla, oletko huomannut, että se pyörii hieman nopeammin ennen kuin se pysähtyy? Sama on pienillä huipuilla! Sinun on pidettävä jokainen näistä pienistä huipuista keinulla ikuisesti! Tätä pyörimisakselin pyörimistä kutsutaan ”precessioksi” ja se saa renkaan puristumaan kierteen reiän toiselle puolelle. Renkaan ja yläosan välistä kosketuspistettä voidaan ajatella hammaspyöränä, joka muuttaa ylöspäin liikkuvan renkaan liikkeen ylivoimaiseksi.

Näin pääset alkuun

  1. Tartu suureen metallirenkaaseen yhdellä kädellä.
  2. Käännä aluslevyjä toisella kädellä. Eräs menetelmä, joka toimii erityisen hyvin, on, jos ulotat etusormen helmet puoleen renkaasta ja vedät helmet sivuun peukalolla.
  3. Kun helmet alkavat väristä, sinun on käännettävä rengas ympäri. Sinun tarvitsee vain vetää iso rengas pienistä helmistä! Tämän liikkeen kitka kiihdyttää helmien tärinää / pyörimistä.

Jos sinulla on ongelmia tämän perustoiminnon kanssa, älä huoli, et ole yksin! Hyödyllisimmät vinkit, joita voin antaa, ovat:

  • Kun avaat renkaan, yritä lyödä kaikkia helmiä tasaisesti. Muista, että tavoitteena on väristää helmiä, ei heiluttaa niitä niin lujasti kuin pystyt! Käytä kevyttä mutta lujaa kosketusta.
  • Yritä liikuttaa rengasta tasaisesti ravistamatta sitä toiselta puolelta. Mitä nopeammin liikutat rengasta, sitä enemmän helmet nousevat kohti käsiäsi.
  • Kokemus, kokemus, kokemus! Sinun on hallittava tämä temppu ennen kuin alat tehdä kaikkia alla kuvattuja temppuja!

Muutama temppu lisää

Heitä ja ota: Kun helmet alkavat väristä, on oltava mahdollista heittää ja saada värinärengas. Tarvitset hieman harjoittelua, jotta helmet eivät tartu ulos ja saat tukevan otteen (äläkä pidä rengasta helmien kohdalla!) Aloita suuren renkaan asettaminen heti, kun pidät sitä kiinni. nopeuttaa helmiä uudelleen. Kuinka korkealle voit ampua ja pitää kiinni, kun jatkat helmien pyörittämistä?

Takaisin: Pidä renkaasta toisella kädellä ja aloita kääntäminen. Koko tämän ajan sinun on siirrettävä iso rengas helmien välillä, muuten helmet pysähtyvät. Kun rengas on käännetty kokonaan, sinun on muistettava, että renkaan on mentävä helmiä vastakkaiseen suuntaan! Ei niin helppoa kuin luulet! Sinulla on mahdollisuus kiertää rengasta täsmälleen 360 astetta tai päästä paikkaan, jossa syötit renkaan takaisin, ja palauttaa renkaan samalla tavalla kuin käänsit sitä. Helpointa on kääntää myötäpäivään vasemmalla ja oikealla kädellä.

Yksi viisikymmentä: Helmien siirtämisen jälkeen voit jatkaa yhdellä kädellä suuren renkaan syöttämistä helmillä. Se on melko vaikeaa, mutta voit jatkaa pitkään, kun saat sen käsiin! Pohjimmiltaan sinun on kytkettävä helmet päälle (molemmilla käsillä), vedettävä sitten rengasta itseäsi kohti ja alaspäin, pidettävä sitä kauempana itsestäsi ja vedettävä rengas uudelleen alas (ja jatka!)

360 Flip Start: Voit tarttua renkaaseen siirtämällä sitä todella nopeasti ja heittämällä sen ylös, mutta voit jatkaa sen saamista pyörittämällä ympyrää keskellä ilmaa, joka suoritetaan hyvällä vedolla.

Jalkakäynnistys: Pidä rengasta alhaalla ja napauta kevyesti jalan ulkoreunalla, mutta napauta lujasti helmiä kiertääksesi.

Bussikuski: Tätä varten sinun on pidettävä tärinärengasta linja -autolla ajaessasi ja käännettävä sitten ympäri. Ole varovainen, vaikka et lyö kättäsi!

Kääntää: Heitä toiselle puolelle, pidä ja jatka.

Sivuttain: Käännä tärinärengas sivulle ja muuta pitämääsi kulmaa.

Käännä käsi: Kääri tärinärengas kätesi ympärille ja jatka.

Heitä olkapäille: Heitä tärinärengas olkapääsi yli ja jatka.

Vuoristorata: Temppu on melko yksinkertainen, mutta vaatii hyvää otetta. rullaa renkaat ja käännä koko rengasta 180 astetta, miten se asetettaisiin, jos se olisi maassa. sitten voit rullata renkaat päärenkaan ympäri ja siirtää sen kädestä toiseen, jotta et häiritse käsiäsi. tästä se pito tulee. Kestää sekunnin tai kaksi, jotta päärengas pidetään pystyssä ilman, että toinen puoli putoaa. Sitä on vaikea selittää, mutta jos sinulla on sarja käsilläsi, on helppo nähdä, mitä olen saavuttanut.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *