Heiluvat naparenkaat – mitä sinun tulee tietää, jos sinulla on

By | 8 marraskuun, 2021

Swinging naparenkaat ovat loistava lisävaruste vartalollesi. Ne lisäävät tiettyä eleganssia ja tyyliä mihin tahansa asuun. Niitä on helppo löytää Internetistä, korukaupoista ja koruosastoilla toimivista liikkeistä, ja ne näyttävät upeilta, kun käytät niitä. Jos kuitenkin käytät vatsarenkaita säännöllisesti, sinun on tiedettävä muutama seikka.

Ensimmäinen asia, joka sinun on tiedettävä, kun käytät roikkuvia vatsarenkaita, on, että sinun tulee käyttää niitä vain, kun vatsasi on auki. Syy tähän on yksinkertainen: vatsasi peittävän paidan käyttäminen saa todennäköisesti roikkuvat naparenkaat tarttumaan kankaaseen. Tämä voi aiheuttaa suurta ärsytystä ja voi jopa johtaa sormuksen repeytymiseen navan alueelta. On selvää, että tämä on jotain, jota haluat välttää.

Toinen syy käyttää näitä naparenkaita vain, kun vatsa on auki, on se, että muut ihmiset voivat nähdä ne vain ne. Käytätkö vatsarenkaita näyttääksesi sen maailmalle, eikö niin? Jos heiluvat vatsarenkaasi ovat peitetty paidalla tai puserolla, muut eivät vain näe sitä, vaan se on hankala isku napasi kohtaan. Voit estää tämän pitämällä tämän tyyppisiä koruja vain silloin, kun keskirauta on näkyvissä.

Sinun tulisi myös harkita korun pituutta tai vatsaa. Yritä olla roikkumatta liian alhaalla. Tämä yksinkertaisesti lisää mahdollisuuksiasi saada sormus kiinni ja poistaa.

Jos sormus poistetaan vahingossa, on tärkeää ryhtyä toimiin ja puhdistaa alue mahdollisimman pian. Hyvä alku on pyyhkiä alue vetyperoksidiin kastetulla vanupuikolla puhdistaaksesi ja desinfioidaksesi. Sitten sinun on peitettävä haava verenvuodon pysäyttämiseksi. Kutinauksen jälkeen on parasta poistaa side ja altistaa se ilmalle paranemisen nopeuttamiseksi.

Toivomme, että et koskaan käytä tätä tietoa. Mutta kuten vanha sanonta kuuluu, on parempi olla turvassa kuin katua. Varovaisuus ja maalaisjärki auttavat sinua nauttimaan napanuorakorujen käyttämisestä ja vähentämään onnettomuuden todennäköisyyttä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *