Harkitse tulevaa älypuhelintasi ranteessa ja sen potentiaalia

By | 15 lokakuun, 2021

Voitko kuvitella tulevaisuuden, jossa kaikki käyttävät älypuhelinta? Sen pitäisi näyttää enemmän lisälaitteelta kuin henkilökohtaiselta teknologialaitteelta – jossa korut puhuvat tekniikasta. Tiedän, että sitä on vähän vaikea uskoa, koska tuntuu siltä, ​​ettei kukaan enää katso. Itse asiassa kauniin sveitsiläisen kellon, aidon version hinta on pudonnut merkittävästi Craigslistissa, tarkista se, jos haluat yhden näistä hienoista kappaleista. OK, mutta mitä muuta tuleva älypuhelimesi rannekello pystyy tekemään? Puhutaan?

Nyt rannikko-rannikko-AM: llä oli mielenkiintoinen vieras Buzzor Tyrell Ventura, joka ilmoittautui haastatteluun yöllä 2.-2. syyskuuta, syyskuun 201, 201 yö, joka oli itse asiassa salaliittoteoreetikko. kun hän puhui monin sanoin., Keskustellessamme hiljattain kadonneesta salaliittoteorian jaksosta; ”He ovat valmiita ottamaan käyttöön TSA: n (Transportation Security Administration) ja joidenkin pelottavien testaajien rannekkeiden tulevaisuuden suhteen.”

Nämä laitteet voivat estää sinua menemästä vankilaan, esimerkiksi vankilaan menemisen sijaan tuomioistuin voi antaa sinulle vain puristimen älypuhelinlaitteeseen, jota et voi sammuttaa ja joka on vesitiivis, kyllä, me sinulla on tuo tekniikka jo se on lääkkeesi. Sinua valvotaan. Jos teet jotain väärin, se työntää sinua kuin koiran metsästyspanta, joka estää koiran pääsemästä pihalta.

Saatat sanoa: ”Joo, sain sen”, ja näin tuon scifi -elokuvan. Okei, ja nyt kaikki tekniikka on saatavilla. Yöllä odotat laitteen kytkeytyvän seinään, kun nukut latauksen aikana, ja varmista, että sinulla on riittävästi virtaa tessera dalille, jos teet jotain väärin. Kun vankila -aika päättyy, voit poistaa laitteen ja säilyttää tavallisen henkilökohtaisen tekniikan rannelaitteen kuten muutkin. Ehkä viranomaiset näkevät jo tämän tulevaisuuden – tarkoitan loistavaa tapaa valvoa kaikkia ihmisiä yhteiskunnassa täyttämään toiveensa – täydellinen oikeus?

Kyllä, joten muista ostaa älypuhelimen rannekello, jossa on kaikki uusimmat ominaisuudet, ja käytä sitä missä tahansa, jotta viranomaiset voivat aina tietää. Vai niin! Harkitse tätä kaikkea ja mieti, kuinka tämän tekniikan tulevaisuus voi olla hyvin väärä tulevaisuudessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *