Hääseremonia – 5 vinkkiä – tarjoa uudelleen hääseremonia tai uusimisvihkosormukset

By | 14 lokakuun, 2021

Vihkisormukset ovat rakkaansa sanojen symboli. Se on rakkauden osoitus ja sitoutuminen toisiinsa ja avioliittoosi.

Kun olin vaihto -opiskelija Ruotsissa, näin erilaisen sitoutumisprosessin. Kun kihloit naisen timanttien sijaan, vaihdoit kultaisia ​​nauhoja. Jos menit naimisiin naimisiin mennessä, lisäsit toisen kultaisen nauhan. Olen aina halunnut tuntea, että molemmat kumppanit ovat sitoutuneet.

Nyt näen vähän täällä. (Ja 40 vuoden jälkeen kihlasormukset Amerikassa ovat suositumpia Ruotsissa.) Mutta useammin kuin ei, parit kihlautuvat ja alkavat käyttää kihlasormuksia. Sitten he haluavat vaihtaa renkaat seremoniassa. Ihmettelen, miten he juhlivat yllään jotain, joka on ollut osa heidän elämäänsä pitkään? Tämä kysymys tulee myös pariskunnilta, jotka uusivat lupauksensa.

Tässä muutamia ideoita.

  1. Jos et halua poistaa vihkisormusta, osta pieni ryhmä, joka lisätään olemassa olevaan ryhmään.
  2. Sovi / vanno päivämäärä viikosta kuukauteen häiden jälkeen ja ota sormukset pois. (Viikko on hyvin lyhyt, jos se on viimeinen viikko ennen häitä. Silloin et oikeastaan ​​välitä, jos sinulla ei ole sormusta, koska kiinnität huomiota häiden yksityiskohtiin. Varmista, että jätät sormuksen sisään wc jossain!)
  3. Puhdista renkaat. Jos kiviä on, varmista, että niitä ei tarvitse korjata. Jotkut ihmiset puhdistavat ne suolalla tai maaperällä. Mutta pinota renkaat niin, että ne näyttävät yhtä kauniilta kuin silloin, kun laitat ne ensimmäistä kertaa – paitsi nyt niillä on patina, jolla he tekevät niistä kauniimpia.
  4. Laita ne erityiseen paikkaan. Jos haluat, luo pieni alttari, joka koostuu kuvista ja kukista, kynttilöistä. On uskomattoman pieniä kangaskasseja niiden tarttumiseen tai laittamiseen pieneen kulhoon tai laatikkoon.
  5. Sitten pukeudu heihin ylpeänä uudelleen häissä ja merkitse muistiin, mitä olet suunnitellut ja teet tulevaisuudessa häiden aikana.

Hahmot ovat tärkeitä. Mitä enemmän symbolista huomiota kiinnitämme avioliittoomme, sitä todennäköisemmin olemme varovaisia ​​ja lempeitä avioliittoa kohtaan. Avioliitto kehittyy jatkuvasti. Huolesi sormuksestasi heijastaa rakastajasi huolenpitoa. Sormusten uusiminen, jotka ovat hääsanojen symboli, on osa työtä, jonka teet avioliitosi onnelliseksi ja terveeksi tekemiseksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *