Edut donitsirenkaan tyynypaalujen hoidossa

By | 22 lokakuun, 2021

Donitsirengaspussit … Kaikille, jotka istuvat pöydän ääressä tai työpaikalla pitkiä aikoja, niskakipu, yläselän kipu ja lihaskrampit kehittyvät todennäköisemmin, ja ne ovat tuttuja huolenaiheita, jotka liittyvät usein istumiseen. koko päivän toimistossa. Tuntikausien istuminen ei ole hyvä käytäntö, mutta joskus se on väistämätöntä osana toimistoympäristöjä. Jos työsi rajoittaa kävelytaukoja, joissa voit kävellä, harjoitella tai venytellä jalkojasi, sinun kannattaa harkita istuintyynyn, kuten donitsityynyn, ostamista epämukavuuden lievittämiseksi.

Lukuisat akateemiset tutkimukset osoittavat, että monilla meistä on työt, joissa meidän on istuttava suurimman osan päivästä, mikä todennäköisemmin kuormittaa selkäämme liikaa. Ergonomisten istuintyynyjen, kuten kissan tyynyn, käyttö auttaa lievittämään selkärangan ja häntäluualueen rasitusta.

Tyynytyynyt ovat ainutlaatuisia tilaustyynyjä, joissa ei ole keskiosaa. Kosminen silmäluomi on yleensä valmistettu vascosta (muistivaahto), joka muovausominaisuuksillaan mahdollistaa ihmisen kehon painon jakautumisen tasaisesti niin, ettei mikään ruumiinosa kestä liiallista painoa.

Muistivaahtomuovityynytyynyt sopivat erinomaisesti kroonisista alaselkäkivuista kärsiville. Ihmisillä, joilla on vaurioituneita häntäluita ja epämukavuutta häntäluussa, tyyny vähentää merkittävästi selkärankaan ja lantioon kohdistuvaa painetta.

Lääkärit suosittelevat kissanhiekkaa potilaille, jotka kärsivät kasoista/peräpukamista, joille on ominaista tulehtuneet sisäiset tai ulkoiset peräsuolen verisuonet ja jotka johtuvat usein pitkäaikaisesta istumisesta. Vaikka tämä ongelma ei yleensä ole vakava, se on erittäin huolestuttava. Donitsityynyä käyttämällä potilaat, joilla on peräpukamia, tuntevat vähemmän painetta ja lisäävät siten viihtyvyyttä vaurioituneella alueella.

Yksinkertaisesti sanottuna donitsityyny voi nopeuttaa palautumista synnytyksen jälkeen.

Kissan tyynyt eivät ole vain henkilöille, joilla on tämänhetkisiä ongelmia istumisongelmissa, vaan myös niille, jotka haluavat olla mukavampia istuessaan ja ehkäistä epämukavuutta tai vammoja pitkiä aikoja istumisesta. Lisäksi, koska aasilaukut eivät ole suuria, niiden kuljetus on lisäetu. Erinomainen usein lomailijoille ja toimistotyöntekijöille, koska sitä on helppo kuljettaa mukana. Donitsipusseja löytyy erilaisista materiaaleista, joista joissakin on kaksipuolinen venyvä vedenpitävä höyrysulku, kuten sairaaloissa ja hoitokodeissa löytyy, mikä sopii erinomaisesti ihmisille, jotka kärsivät virtsankarkailusta.

Donitsirengastyynyn edut

* Pile sopii erinomaisesti niille, jotka kärsivät synnytyksen jälkeisestä leikkauksesta

* Avaruussyklin muistivaahtomuovausominaisuudet

* Lievittää suoraan painetta ja jakaa painon

* Epävarma ja kannettava – ota se mukaan minne tahansa toimistoon, kotiin tai autoon

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *