Croton Watchin historia

By | 27 lokakuun, 2021

Esittely:

Kelloa ei käytetä vain ajankäyttöön, vaan sitä on käytetty myös muodikkaana esineenä pitkään. Erilaisia ​​ulkoasuja ja malleja käytettiin, jotta kello muuttuu ja näyttää houkuttelevalta. Antaakseen kellolle houkuttelevan ulkonäön valmistajat lisäsivät siihen erilaisia ​​koruja eri suhteissa, kuten hopeaa, kultaa, timantteja ja platinaa.

Varhaisen katselun tuotanto:

Historiallisesti vuosi 1524 tunnettiin ensimmäisenä kellonvalmistusvuotena, mutta varhainen tuotanto alkoi Ranskassa, ja vuonna 1574 kelloseppä nimeltä Charles Cousin muutti Ranskasta Geneveen, Sveitsiin ja asettui sinne ja sai kansalaisuuden 13 vuotta myöhemmin. Tuona aikana kelloa käytettiin helmenä ja se tuli yleisön saataville paljon myöhemmin.

Charles Cousin perusti kellokillan Geneveen ja tuolloin sveitsiläiset kellot tulivat kuuluisiksi. Ennen Charles Cousinia Sveitsissä oli useita kellovalmistajia, mutta Charles Cousinin sitoutuminen tämän sektorin järjestämiseen on kannustanut laadukasta tuotantoa ja edistänyt laatua kaikkialla maailmassa. Aikana tehdyt kellot eivät olleet yhtä täydellisiä kuin nykyään. Nämä ensimmäiset kellot olivat vääriä ja useimmilla oli vain tunteja käsissään ja niitä piti kääriä kahdesti päivässä.

1600-luvulta 1700-luvulle kellot pysyivät koruna ja tuolloin nähtiin myös teknisiä innovaatioita. Kauden aikana toimitettiin kahdenlaisia ​​kellon heiluri- ja taskukelloja. Vuonna 1675 käytettiin kierteistä tasapainotusjousta, joka paransi ajanoton tarkkuuden tunnin murto-osasta minuutin murto-osaan. Vuoteen 1675 asti kaulassa käytettiin heilurityyppiä, Englannin Kaarle II esitteli pitkän liivin, ja miehet käyttivät tätä liivin taskua kellojen pitämiseen.

Vuoteen 1715 mennessä englantilaiset kellosepät alkoivat käyttää timantteja laakereina. Vuosisadan lopulla timantit olivat todennäköisesti tasapainotusakselin ylälaakerissa. 1800-luvun alussa valmistettiin kellojen valmistuskoneita ja osia ja myöhemmin eri kellojen hinnat laskivat. Monet tunnetut kelloyritykset tulivat 1800-luvun lopulla, ja Croton-kellot ovat yksi niistä.

Croton Watch Company:

Croton Watch Company Inc. perustettiin vuonna 1878 ja perhe on jatkanut liiketoimintaa siitä lähtien. Croton Watch Company Inc. Toiminut New Jerseystä, USA:sta. 128-vuotias yritys tunnetaan maailmanlaajuisesti klassisista kelloistaan. Yrityksen perustamisesta lähtien perhe on mainostanut yritystä paitsi Yhdysvalloissa, myös ympäri maailmaa.

Croton-rannekellot on klassisesti suunniteltu pysymään tulevien sukupolvien trendien ja trendien kehityksen mukana. Erilaisia ​​Croton-kellojen malleja on esitelty useissa aikakauslehdissä, mukaan lukien Harper’s Bazaar Magazine. Crotonilla saatavilla olevat mallit ovat joskus parempia kuin muiden yritysten toimittamat kalliit mallit. Croton-kelloilla on elinikäinen takuu.

Croton-rannekellon klassinen malli:

Jotkut Crotonin klassisista kellomalleista ovat miesten rannekello RC 307335, naisten RC 211069, naisten Croton kellomalli 207758 RHMP, miesten Croton ruostumattomasta teräksestä valmistettu rajoitettu painos Sveitsin automaattinen monitoimitimanttiranneke, Stain. Kaikki nämä kellot ovat saatavilla markkinoilla 70–700 dollarilla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *