Casio rakasti Baby-G-muotikelloa

By | 6 marraskuun, 2021

Uuden Casio Baby-G:n hahmot ovat 48 kaupunkia maailman ajan, automaattinen EL-taustavalo. Jotkut niistä kohdistavat naisiin koon tai värimaailman perusteella, mutta monet Baby-G unisex -mallit, ellei ranteesi ole liian iso. Casio-kello on luotettava joidenkin mallien kanssa, ja sen akun käyttöikä on jopa 10 vuotta.

Baby-G-kellot on integroitu ominaisuuksiin, ja ne sopivat aktiivisille ihmisille, jotka haluavat käyttää kellojaan minne tahansa tai mitä tahansa tekevät, kuten tanssia, kiipeilyä, matkustamista, koulua ja monia urheilulajeja.

Naisten Casio-kellot ovat siistejä, muodikkaita kelloja, jotka eivät riko pankkia. G-Shock-brändistä on tullut Casion lippulaivakello, joka käyttää aina uusinta teknologiaa ja siirtyy perinteisen kelloajattelun ulkopuolelle. Monissa malleissa on Cassion uusi Tough Solar System (TSS) -järjestelmä.

Kaksi kolmasosaa Casion Baby-G:n myynnistä on Japanin Casion kotimarkkinoilla. Japanissa sijaitseva Casiotron-yhtiö siirtyi laskinliiketoiminnasta vuonna 1974 valmistamaan elektronisia kelloja Casiotron-elektronikelloista. Casio on ollut merkittävä maailmanlaajuinen innovaattori kellojen suunnittelussa ja kehityksessä viimeisen 30 vuoden ajan.

Tarkimmat kellot saat etsimällä Waveceptor-kellot, joissa on ydinajanmittaus, joka säätyy toistuvasti pitääkseen kellon tarkasti. Casion naisten kelloista pitävä nainen tietää, että hänellä on luotettava kello, joka on sekä tyylikäs että komea. Kaiken kaikkiaan nämä kellot ovat ajan mittaamiseen.

Näiden Baby-G-mallien myynti on tunnistettu osaksi Eco-Research Network (ERN) -projektia. Tämän toivotaan auttavan suojelemaan ja parantamaan maailmanlaajuista ympäristöä, jossa nisäkkäät, valaat ja muut olennot asuvat.

G-100-1BVMUR Casio G-Shock -mallin ominaisuudet:

Selkeä analoginen näyttö elektroluminesoivalla (EL) taustavalolla ja negatiivisella LCD-digitaalinäytöllä katseluun heikossa valaistuksessa.

MTG-900DU-2VER Casio aurinkoenergialla toimivan radio-ohjatun G-Shock-mallin ominaisuudet:

Elektroluminesenssi (EL) taustavalo ja selkeä digitaalinen näyttö heikossa valaistuksessa.

G-7500G-9VER Casio G-Shock -mallin ominaisuudet: Kirkas digitaalinen näyttö elektroluminesoivalla (EL) taustavalolla hämärässä katseluun ja 200 metrin vesitiivis sukeltamiseen.

Casio-rannekellomerkit, kuten G-Shock, Pathfinder ja Baby-G, ovat eräitä suosituimmista rannekellomerkeistä teknologisesti edistyneiden ominaisuuksiensa ansiosta, jotka on suunniteltu täydelliseen käytettävyyteen ja tarkkuuteen. Näillä ominaisuuksilla Casio-kellot miellyttävät varmasti vaativimpiakin ihmisiä.

Casio Pathfinder -kellossa on minuuttisensori, joka havaitsee suunnan, paineen ja muut olosuhteet auttaakseen käyttäjää kommunikoimaan luonnon kanssa samalla, kun hän haastaa ulkomaailman. Tässä kellossa on hartsikotelo ja ruostumattomasta teräksestä valmistettu kotelo. Kellossa on kaksipuolinen LCD-kellotaulu ja aurinkoenergia, jotka pitävät ajan tikittynä. Äärimmäisen luotettava Casio Pathfinder -kello on ihanteellinen matkailijoille ja ulkoilmaseikkailijoille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *