Casio Pathfinder Watch Review – PAW2000-1CR

By | 3 marraskuun, 2021

Ydinkäyttöön tarkoitettu Casio Pathfinder -kello PAW2000-1CR on monipuolinen, digitaalinen näyttö, Casio-yhtiön valmistama huippuluokan kello. Se sopii ihanteellisesti kaikkeen urheiluun ja ulkoiluun. Kotelo on väriltään harmaa ja valmistettu polymeerihartsista, jossa on ruostumattomasta teräksestä valmistettu takaosa. Nauha on myös valmistettu polymeerihartsista ja siinä on nauhahalaus. Se on erittäin kova ja iskunkestävä. Kotelon ja hihnan materiaali on kestävää ja kestää vuodesta toiseen minimaalisilla kulumisen merkkejä.

Siinä on vakaa, ruostumattomasta teräksestä valmistettu kehys. Casio Pathfinder PAW2000 sisältää monia teknologisesti edistyneitä ominaisuuksia, ja se on suunniteltu informatiiviseksi laitteeksi ranteeseen. Se sisältää karkaistua, heijastamatonta, kovaa mineraalikitettä, joka on jauheenkestävä. Se vähentää häikäisyä ja parantaa digitaalisten näyttöjen näkyvyyttä.

Pathfinder Casio -kellon PAW2000-1CR kellotaulussa on digitaalinen kaksipuolinen näyttö, jossa on taustavalo- ja jälkihehkuominaisuudet. Se näyttää ajan sekä 12 että 24 tunnin muodossa ja näyttää myös korkeusmittarin, barometrin, lämpötilan ja kompassin lukemat. Kallistusanturi sytyttää automaattisesti taustavalon, kun kelloa kallistetaan runkoa kohti. Japanilaisella kvartsiliikkeellä ja aurinkovoimalla toimiva kello ei koskaan tarvitse paristoa. Se on ympäristöystävällinen.

Atomitarkkuus

Tämä Casio Pathfinder -kello käyttää kuutta usean kaistan taajuutta sisäänrakennetussa radiolähetinvastaanottimessaan, joka synkronoituu automaattisesti atomikellon kanssa eri kaupungeissa ympäri maailmaa. Kellonaika kalibroidaan jopa kuusi kertaa päivässä automaattisessa vastaanottotilassa, mikä tekee siitä erittäin tarkan kellon. Siinä on myös manuaalinen kuittisignaalivaihtoehto, joka synkronoi ajan lähimpään atomikelloon napin painalluksella.

Aurinkoenergia

Casio Pathfinder PAW2000-1CR on aurinkoenergialla varustettu kolminkertaisella anturilla. Se saavuttaa täyden latauksen mahdollisimman vähän altistumalla suoralle auringonvalolle ja säilyttää latauksensa huoneen keskimääräisessä valossa. Siinä on varailmaisin ja se siirtyy automaattisesti virransäästötilaan, mikä poistaa LCD-näytön käytöstä tunnin kuluttua täydellisestä pimeydestä. Napin painallus ottaa LCD-näytön uudelleen käyttöön. Akku kestää jopa 150 päivää virransäästötilassa ilman minkäänlaista valoaltistusta.

Kronografitoiminto

PAW2000-1CR:n kronografiominaisuuksiin kuuluvat progressiivinen piippaus, jossa on lähtölaskenta, sekuntikello, väliaika, väliaika, viisi päivittäistä hälytystä sekä 1. ja 2. paikan ajastimet. Se näyttää auringonnousun ja auringonlaskun tiedot, korkeuden, ilmanpaineen, lämpötilan ja sisältää digitaalisen kompassin. Tämä kello sopii erinomaisesti ulkokäyttöön melkein missä tahansa tilanteessa.

Veden- ja iskunkestävä

Polymeerihartsikotelo, 50,2 mm leveä ja 11,3 mm syvä, joka painaa 11,2 unssia, ja yhteensopiva hihna tarjoaa erinomaisen iskunkestävän. PAW2000-1CR on vesitiivis 100 metrin syvyydessä, joten se sopii suihkuun, snorklaukseen ja muihin virkistysuintitoimintoihin.

Pysyvä kalenteri

Kun päivämäärä on asetettu, Citizen Pathfinder PAW2000-1CR ei vaadi muita säätöjä. Tämä vastaa lyhyitä kuukausia ja karkausvuosia.

Vastalause Mikään Casio Pathfinder -arvostelu ei olisi täydellinen ilman keskustelua kellonomistajien esittämistä vastalauseista. Jotkut ihmiset ovat ilmoittaneet, että polymeerihartsinauhat ovat epämukavia. Lyhyen tauon jälkeen se kuitenkin muuttuu joustavammaksi ja lievittää tätä huolta. Muutamat kommentoivat, että korkeusmittari ei aina ole tarkka. Korkeusmittarin manuaalinen nollaus korjaa tämän tilanteen,

Etu

  • Atomitarkkuus
  • Aurinkovoimalla toimiva – paristoja ei tarvita
  • Digitaalinen valaistu näyttö
  • Useita kronografitoimintoja
  • Silputtuja kestäviä, karkaistuja kovia mineraalikiteitä
  • Vedenkestävä 100 metrin syvyyteen asti
  • Karkea
  • Pysyvä kalenteri

Johtopäätös

Tässä Casio Pathfinder -kellossa on ohut muotoilu, taustavalot ja jälkihehku sekä digitaalinen näyttö, jossa on useita kronografitoimintoja. Japanilainen kvartsiliike ja automaattisen atomikellon kalibrointi tekevät tästä kellosta erittäin luotettavan ja tarkan kellon. Kaikenlaisen aurinkoenergialla toimivan valon tallentamiseksi kolminkertaisella anturilla sen ei tarvitse koskaan pyöriä tai akkua. Karkaistu kovettuva mineraalikide on repeytymätön ja polymeerihartsikotelo ja hihna tekevät siitä erittäin kovan. Tämä on loistava kello ulkoilusta kiinnostuneille.

© J. Michael Wright

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *