Breitling Navitimer 125th Anniversary Watch Review

By | 24 lokakuun, 2021

Britling Watch Company on tullut tunnetuksi uskomattoman yksityiskohtaisista, huippuluokan luksuskelloistaan. Heidän menestyksensä kunniaksi yhtiö esitteli Limited Edition Brittle Navigator Watchin.

Kun katsot yrityksen menestystä, huomaat, että se ei ole jotain poikkeuksellista. Tämä rannekelloyritys on kulkenut pitkän tien Sveitsin Jura-vuorilla sijaitsevasta pienestä työpajasta lentokellojen tosiasialliseen johtajaan.

Tämän saavutuksen kunniaksi yhtiö on luonut Navitiman 125-vuotisjuhlakellon. Tällä rannekellolla Breitling valmistaa vain vuoden 2009 ruostumattomasta teräksestä valmistetun version. Lisäksi tehdään myös 18 karaatin kultaversio. Jotta tämä versio olisi erityisen erityinen (ja siksi paljon arvokkaampi keräilijöille ja amatööreille), valmistetaan vain 125 kappaletta.

Tämän kellon erottamiseksi perinteisestä NavyTimeristä perinteinen rannekoru on korvattu ”Air Racer” -tyylisellä rannekorulla. Tämä erottuva ulkoasu rannekorussa on ”retro” ilme, jossa on suuria reikiä. Onneksi tämä ulkoasu vain lisää kellon maskuliinisuutta ja säilyttää sen eleganssin.

Toinen ero tämän kellon ja alkuperäisen välillä on kalenterin sijoitus. Tällä kellolla päivämääräkalenteri on sijoitettu kello kuuden kohdalle, mikä antaa huomattavasti selkeämmän kuvan kuin alkuperäinen malli.

Näiden kahden muutoksen lisäksi kello on periaatteessa sama. Kello voi ajaa jopa 100 jalkaa veden alla, se käyttää Breitling 26 kaliiperin mekaanista liikettä 38 helmellä, sillä on 42 tunnin tehoreservi ja se toimii 28 800 värähtelyllä sekunnissa.

Viimeinen tämän kellon huomionarvoinen näkökohta, josta keskustelemme, on kaksisuuntainen, pyörivä liukukehys. Kun alkuperäinen kello tehtiin, monet lentokoneen navigaattorit itse asiassa käyttivät tätä kelloa tehdäkseen monimutkaisia ​​laskelmia sijaintinsa määrittämiseksi. Vaikka tämä toiminto ei vaadi ketään muuta (hyvin harvoilla meistä ei ole GPS:ää), Britlingille on selvää kunnioittaa ilmailuperinnettä ja säilyttää tämä vanha toiminnallisuus.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *