Balfour Military Rings tarjoaa laatua ja ammattitaitoa

By | 11 marraskuun, 2021

Sotilassormukset ovat loistava tapa osoittaa ylpeyttäsi asepalveluksestasi. Jotkut siviilit käyttävät sotilassormuksia, jotka kuuluvat sodan aikana kadonneille sukulaisille. Sormukset ovat saatavilla kaikille Yhdysvaltain armeijan yksiköille, mukaan lukien armeija, laivasto, merijalkaväki, ilmavoimat ja rannikkovartiosto. Sen on kehittänyt Balfour, yksi suosituimmista merkeistä.

Lloyd Garfield Balfour perusti koruyrityksen vuonna 1913 tarjotakseen veljes- ja korukoruja opiskelijoille eri puolilla maata. Toisen maailmansodan aikana häntä kuitenkin pyydettiin luomaan sotilasmerkki asevoimille. Tämä aiheutti Balfourin sotilasrenkaiden valtavan kysynnän, ja yritys vastasi tyytyväisenä. Nykyään Balfourin sotilassormukset tunnetaan yhtenä parhaista asevoimissa saatavilla olevista sormuksista. Uskomaton tyyli yhdistettynä parhaaseen huomiota kauniisiin materiaaleihin ja yksityiskohtiin, Balfour sotilassormukset ovat täydellinen valinta osoittamaan ylpeyttäsi asepalveluksestasi tai rakkaasi asepalveluksesta.

Balfour-sotilaallisia sormuksia on kolme yleistä. Ensimmäinen on Male Freedom Ring. Tämä on perinteinen tyyli soikealla kivellä. Toinen on miesten itsenäisyyssormus. Se on luokkatyyli neliömäisellä kivellä. Kolmas on Women’s Ring of Freedom. Uros on samaa perinteistä tyyliä kuin Freedom-sormus, mutta siinä on pyöreä kivi. Näitä sormuksia on saatavana useissa eri vaihtoehdoissa, jotka sopivat budjettiisi ja elämäntyyliisi. Voit valita useista materiaaleista, mukaan lukien keltainen tai valkoinen, 10 tai 14 karaatin kulta, celestrium tai goldtone celestrium. Kaksi jälkimmäistä ovat erinomainen valinta niille, joilla on budjetti ja jotka tarvitsevat kestävän sormuksen, joka kestää päivittäistä käyttöä.

Valittavana on 14 kiviväriä sekä erilaisia ​​muotoja. Sormuksen sivut voidaan suunnitella yli sadalla vaihtoehdolla merkit, iskulauseet tai päivämäärät. Jokainen sormus on huolellisesti muotoiltu erittäin yksityiskohtaisilla malleilla. Päivämäärä, nimi tai viesti voidaan myös kaivertaa renkaaseen.

Balfour on luonut luokkasormuksia noin sata vuotta. Tätä kokemusta ja ammattitaitoa käytetään luomaan sotilassormuksia, jotka todella symboloivat palveluasi, omistautumistasi ja sitoutumistasi. Balfourilla on yksi parhaista saatavilla olevista nykyisistä takuista. Jos sormuksesi on vaurioitunut, voit palata yritykseen ja he tekevät parhaansa palatakseen alkuperäiseen loistoonsa. Jos rengasta ei kuitenkaan voida korjata, Balfour korjaa toisen renkaalla. Tämä vaihtoehto on tällä hetkellä vain 75 dollaria. On hienoa tietää, että yritys on suunnittelun ja käsityötaidon takana.

Lopuksi, jos etsit korkeimman tason sotilasrengasta, älä etsi kauempaa kuin Balfour. Lähes sadan vuoden tyytyväisillä asiakkailla tämä yritys on valmis valmistamaan sormuksen, josta tulee todistus asepalveluksestasi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *