Atlantiksen rengas

By | 15 lokakuun, 2021

Salaperäinen ja uskomaton Atlantis -rengas on euforisten aaltojen rengas, joka suojaa käyttäjää pahoilta voimilta, negatiivisilta loitsuilta ja värinältä. Edistää menestystä ja parantaa intuitiota. Suunnittelu koostuu suorakulmaisesta, tasasivuisesta kolmiosta, kultaisesta keskikokoisesta ja neliömäisestä. Nämä symbolit ilmentävät valoa, liikettä, ”kolminaisuutta”, menneisyyttä, nykyisyyttä ja tulevaisuutta, Sirius -yhteyttä, järjestystä ja yhtenäisyyttä, elämän liekkiä ja paljon muuta.

Tiedetään, että kuvat ja symbolit heijastavat ja luovat tiettyjä värähtelytaajuuksia. Tämän renkaan muotoilu toimii keihäänä ulkoisia voimia vastaan ​​ja suojaa käyttäjää näitä poikkeuksellisia voimia vastaan.

ominaisuudet

Sormuksen ominaisuudet ovat poikkeuksellisia, ja ne voidaan jakaa kahteen seuraaviin alueisiin.

· Parantaminen: Tämän renkaan parantava kyky on lievittää kipua. Vaikutusten tehostamiseksi sinun on ensin tiedettävä kunkin sormen symbolinen yhteys siihen liittyviin elimiin ja toimintoihin. Esimerkiksi kolmas sormi edustaa virtsa- ja lisääntymisjärjestelmiä.

· Suojaus: Sormus suojaa sinua pahoilta loitsuilta ja vaaroilta.

Intuitio: Sormusta käyttävä henkilö on herkkä telepatialle ja metafyysiselle lähetykselle.

Kuinka se toimii?

Kaksi suoraa kolmioa, kuusi pyramidia, kolme sauvaa, kaksi reikää liimattuina tämän renkaan sisään on erityistoimintoja.

Pyramidit lisäävät, keräävät, vastaanottavat ja välittävät kosmista energiaa sähkömagneettisten värähtelyjen kautta, ja kolmiot sekoittavat kuusi pyramidia muodostaen verkon, joka tiivistää pyramidien keräämän kosmisen energian ja kiertää kolmion kummallakin puolella.

Pyramidien oikeat kolmiot tyhjentävät energiat ja tekevät niistä positiivisia, ja menevät sitten renkaaseen päissä olevien reikien kautta.

Edut:

Yleensä tämä rengas suojaa käyttäjää onnettomuuksilta, vaurioilta ja onnettomuuksilta. Lisäksi tämä rengas vaikuttaa positiivisesti muihin, lisää onnellisuutta ja terveyttä ja luo positiivisen auran.

Atlantis -rengas, jossa on luontaisia ​​piirteitä ja ominaisuuksia, veisti itselleen erillisen paikan sormusten ja kabbalah -korujen areenalla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *