Ajattele kahdesti keltaista timanttikihlasormusta – miksi näin

By | 22 lokakuun, 2021

Keskivertoihminen voi katsoa keltaista timanttia kerran ja pitää sitä rumana, mutta todelliselle tuntijalle keltainen timanttisormus on tyylikkään hienovaraisuuden päätepiste. Itse asiassa luonnollisen väriset keltaiset timantit ovat niin harvinaisia, että useimmat jalokivikauppiaat eivät ole koskaan nähneet sellaista! Se, että keltaiset timantit ovat erittäin harvinaisia, ei kuitenkaan ole syy ajatella keltaisten timanttien ostamista kihlasormuksena. Lue lisää saadaksesi selville miksi…

Suurin osa maailman kuuluisista keltaisista timanteista tulee Etelä-Afrikasta. Itse asiassa jotkut maailman arvostetuimmista keltaisista timanteista ovat peräisin Afrikasta. Tiffany Yellow -timantti on ehkä tunnetuin, 287,42 karaatin kirkkaankeltainen timantti, joka löydettiin vuonna 1877. Kimberly Octahedron, maailman suurin timantti, on myös luonnostaan ​​keltainen.

Mitä keltaisempi timantti on, sitä arvokkaampi se on. Kanarian timantteja pidetään arvokkaimpina. Timanttiammattilaisille kirkkaankeltainen kivi on todella hieno kauneus. Jos keltaiset timantit ovat loiston ruumiillistuma, miksi et ostaisi timanttisormusta?

Kouluttamaton silmä näyttää likaiselta, väärennetyltä ja joidenkin mielestä se on jopa ruma. Ehkä tämä liittyy moniin värimuunnelmiin; sekä todellista että väärennettyä. Riippumatta siitä, millä nimellä älykkäät myyjät haluavat nimetä alkoholijuomaa, se on väriltään ruskea. Ehkä tämä liittyy moniin liikkeellä oleviin väripäällystettyihin versioihin; niin paljon, ettei kukaan usko keltaisen timantin olevan todellinen. Todellinen keltainen timantti on harvinainen ja arvokas asia, valitettavasti muut ihmiset eivät näe sitä sellaisena!

On eri asia maistaa jotain vanhaa skotlantia, mutta eri asia on pitää sitä sormessa joka päivä! Vaikka kaikki eivät myönnä sitä helposti, ystävillesi on hieno tunne katsoa kaunista timanttisormaasi. Jos käytät ruskean muunnelmaa, jotain, joka voi olla hieman vähemmän. Sen sijaan, että ostaisit keltaisen timanttikihlasormuksen elämäsi naiselle, harkitse timantin ostamista, joka on yhtä läpinäkyvä kuin kihlasormus.

Tämä ei kuitenkaan tarkoita, etteikö älykkäällä timanttien ystävällä olisi timanttisormusta! Jos etsit timanttisormusta, sinun on tiedettävä muutama asia ennen kuin ostat mitään. Olet luultavasti kuullut neljästä C-kirjaimesta, kun on kyse timanttien ostamisesta; väri, kirkkaus, leikkaus ja karaattipaino. Yksi tärkeimmistä tavoista arvioida timanttien laatua on värin laatu. Kirkkaan timantin ja tummanruskean välillä on suuri ero!

Se, että timanttisormukset eivät ole iso kihlasormus, ei tarkoita, etteivätkö ne ole suuri investointi. Keltaisen timantin oikeassa sävyssä on jotain, joka valaisee naista kuin ei mitään maan päällä. Jos etsit tätä kihlasormusta, olisi parempi ostaa läpinäkyvä timantti, joka symboloi tunteitasi sitä kohtaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *