Mondaineen katseluhistoria

Mondaine on sveitsiläinen kelloyhtiö. Se on toiminut kelloalalla vuodesta 1951. Mandinea pidetään sveitsiläisten rautatikellojen virallisena valmistajana. Brändi on niin suosittu, ettei sen muotoiluvalikoimaan tarvitse samaistua. Brändin tärkeimmät ominaisuudet ovat suosittuja ”Railway Watchin” kautta, joka on maailmankuulu. Hans Hilfikar, tunnettu sveitsiläinen insinööri, suunnittelija ja Sveitsin liittovaltion rautateiden työntekijä, loi patentoidun arkkitehtonisen rautatiekellon 1940-luvulla. Tämän lahjakkaan miehen… Read More »

Rado Clock – Kellojen luominen erinomaisesti

Kun puhumme huippuluokan kelloista, Rado Hall on yksi harvoista brändeistä, jotka valmistavat kelloja puhtaasti loistavilla ja tehokkailla. Suunnittelu, ulkonäkö tai materiaalit – Rado on ainutlaatuinen kaikilla näillä alueilla. Useimmat kellomerkit tukevat ruostumattomasta teräksestä valmistettuja vanteita, mutta Rado on tuotemerkki, joka on kokeillut vahvojen, korkean teknologian materiaalien sekoitusta, joka tunnetaan volframi-titaanikarbidiseoksena ja keramiikkana. Astuttuaan jalkansa kelloteollisuuteen… Read More »

Nämä 5 parasta romanttista syntymäpäivälahjaideaa tyttöystävällesi ovat todella parhaita

Tämä on hienoa, jos joku on tarpeeksi romanttinen saadakseen rakastajansa tuntemaan itsensä maailman huipulla, mutta kun on aika yllättää hänet lahjalla, rakkauden olemuksen pitäisi näkyä myös lahjassa. Sillä ei ole väliä, onko se syntymäpäivä vai ystävänpäivä. Koska rakkaus on tämän suhteen ydin, sitä ei pidä hukata lahjana. Sen ei tarvitse olla kallis syntymäpäivälahja ollakseen ihanteellisesti… Read More »

Ja Henryn Maggien lahja: Longinus-sublimoinnin analyysi

Rehellisesti sanottuna en ymmärrä paramatmania kovin hyvin, koska olin poissa sinä päivänä, kun keskustelitte siitä ensimmäisen kerran. Ja se ei ole vitsi ja se on luopuminen, en kiellä sitä, vaikka tiedän, että et arvosta luopumista. Mutta mitä tulee alustavaan arvosanaani, selvisin silti, sir. Maggien lahja on tarina avioparista, Jimistä ja Dellasta, joka on yksi suurimmista… Read More »

Arvostelu: Seiko Presage SARX017

Lähes kymmenen vuotta sitten lanseerattu Seiko Presage SARX017 on edelleen vahva kilpailija spekulatiivisessa yhden kellon kokoelmassa. Urheilullisten ja koristeellisten esteettisten vihjeiden yhdistelmä mahdollistaa sen, että se toimii melkein minkä tahansa asun kanssa, arki-asuista yritysjohtajiin. Vielä parempi, SARX017 on suhteellisen vaikea saada, koska se oli tarkoitettu vain Japanin markkinoille. Yhdessä lähtötason hintaan, olisi vaikea löytää kattavampaa… Read More »

Alkuperäisen Kay-kellon historia

Jos jokin asia kiinnittää ihmisten huomion, se on jotain uutta, tuoretta ja ainutlaatuista. Kukaan ei halua käyttää samoja vaatteita, asusteita tai yleisilmettä kuin kukaan muu. Tämä on totta kellomaailmassa. Monet ihmiset pitävät rannevaatteitaan ainutlaatuisen tyylinsä ja temperamenttinsa jatkeena. Tämän päivän markkinoilla olemme kuluttajina onnekkaita, että kellotyyppisiä vaihtoehtoja on paljon. Valmistajat ovat keksineet vain kourallisen malleja… Read More »

Magic Tricks Revealed – Kuinka taivuttaa aikaa mielesi kanssa näennäisesti

Jos haluat oppia loistavan lähietäisyyden ja välittömän taikatekniikan, älä etsi enää. Tällä kertaa taipuva illuusio hämmästyttää heidät täysin, ja voit suorittaa sen helposti missä tahansa baarissa, juhlissa tai jopa kadulla täysin tuntemattomien ihmisten kanssa. Tältä se näyttää yleisösi silmissä. Menet heidän luokseen kadulla tai ystäväsi luo ja kerrot heille, että kellosi meni pieleen. Viime aikoina… Read More »

Älykellojen edut

Tekniikan kehitys on tehnyt elämästämme helpompaa kuin koskaan ennen. Lisäksi älylaitteiden, kuten älykellojen ja älypuhelimien, tulo antaa sinun tehdä paljon ilman paljon vaivaa. Tässä artikkelissa aiomme tarkastella joitain älykellon tärkeimpiä etuja. Lue lisää saadaksesi lisätietoja. Mikä on älykello? Periaatteessa älykello on kuin pieni tietokone, jota voit pitää ranteessa. Joidenkin ihmisten mukaan älykello on parannettu versio… Read More »

Suuri pyramidi on aikakone

Jos rakennan aikakoneen, se on hyvin suoraviivainen. Sen seinillä on neliön pohja, jossa on neljä tasakylkistä kolmiota. Sen sisäpuoli täytetään tiheällä massiivisella massalla, kuten graniitilla tai kalkkikivellä. Huolimatta Hollywoodin inspiroimasta ehdollista kuvasta aikakoneesta, aikakoneeni ei kelpaisi kaikista elektronisista laitteista. Yksinkertaisesti sanottuna aikakoneeni tulee olemaan kuin Egyptin suuri pyramidi. Jos suhtaudumme analyyttisesti yhtälööni, Rainerin aikapituusyhtälöön, huomaamme,… Read More »

Miesten Tag Heuer -kello – lopullinen tilasymboli?

Miehet ovat erikoistuneet asioihin, joita he käyttävät, erityisesti niihin, joita he käyttävät usein tai joka päivä. Koska Tag Heuer -kello on innovaation ja tarkkuuden symboli, monet miehet nauttivat Tag Heuer -kellon omistamisesta. He ovat tuoneet markkinoille erimuotoisia ja -tyylejä kelloja, joissa on tyylikäs käsityötaito ja erinomainen kestävyys eri urheilulajeihin suunniteltuina. Se on yksi parhaista kelloyhtiöistä,… Read More »