5 vinkkiä kultarenkaan valitsemiseen miehille

By | 13 lokakuun, 2021

Tämä henkilö voi olla markkinoilla ostaa kulta- tai timanttisormuksia rakastajalleen, yllättää hänet hänen syntymäpäivänään tai kihloissa. Naiset voivat tehdä saman tai antaa lahjan rakkailleen, aivan kuten miehet, jotka tarjoavat tytöille sormuksia kullasta tai timanteista. Itse asiassa sinun ei tarvitse tekosyitä antaa timanttirannekkeita ja sormuksia lahjaksi. Lahja voi myös olla satunnainen osoittaakseen kuinka paljon hän rakastaa ja välittää hänestä. On kuitenkin otettava huomioon muutama asia, jotta varmistetaan, että rengas on miellyttävä ja että ostaja on innoissaan siitä.

Kulta tai opas, josta valita timanttisormus miehille

  1. Budjetin määrittäminen: Koska kulta ja timantit ovat ehdottomasti jalometalleja, sinun on asetettava budjettiraja ennen kuin aloitat kokoelmien tarkastelun. Myyntipäälliköt tunnetaan terävästä myynnistään, ja henkilö saattaa ymmärtää liian myöhään, että budjetti on ylitetty. Siksi on parempi harkita ja noudattaa tiettyä määrää, jotta varmistetaan, että sekä antaja että vastaanottaja nauttivat lahjasta.
  2. Kiven erillinen hankinta: On mahdollista ostaa kultarengas ja laittaa se timanttiin erikseen erityisvaatimusten mukaisesti. Syy tähän; Sormuksen personointi osoitti hänen kiinnostuksensa, päättäväisyytensä ja rakkautensa. Tällaisessa tilanteessa olisi parempi, että timantti on pienempi poikkileikkaus ja korkeampi väri, mutta hieman heikompi kirkkaus. Kiviä on tarkasteltava jalokivikaupan suurennuslasilla, muuten on vaikea löytää näkyviä vikoja tai sulkeumia.
  3. Asetukset: Vaihtoehtoja on monia, yksinkertaisista pasianssirakenteisista vaihtoehdoista monimutkaisempiin parametreihin, joissa on filigraani, lisätietoja ja lisätietoja. Kulta, ruusu tai valkokulta, titaani tai platina voidaan myös valita.
  4. Sormustyylin valitseminen: Mitä hänelle pitäisi ottaa? Siinä on oltava vintage, moderni ja valoisa tai yksityiskohtainen osa. On parempi ostaa sormus kaupasta, joka tarjoaa vaihdon, jos jostakin väistämättömästä syystä on ero oston jälkeen.
  5. Määrittää renkaan koon: On erittäin tärkeää ja vaikeaa oppia renkaan koko vahingoittamatta yllätyksen elementtiä. On järkevämpää tehdä virhe asteikon suuremmalla puolella. Jos hänellä on sormus, sen piilottaminen ja vieminen jalokivikauppiaalle voi auttaa häntä löytämään oikean koon tietämättäsi. Useimpien renkaiden kokoa voidaan muuttaa. Jalokivikauppiaan koon muuttamispolitiikan pyytäminen voi auttaa.

Kun yllä olevia vinkkejä noudatetaan huolellisesti, ne voivat auttaa henkilöä valitsemaan sopivimman renkaan, joka voi parantaa hänen tyyliään, ulkonäköään ja persoonallisuuttaan.

Ennen kuin ostat kulta- tai timanttisormuksen mihinkään tapahtumaan, on erittäin tärkeää, että hän ymmärtää paremmin, mitä tehdä ja mitä välttää saadakseen oikean.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *