5 syytä, miksi käänteiset napanormat ovat suosittuja

By | 15 lokakuun, 2021

Ihmiset, jotka haluavat käyttää vatsarengasta, unohtavat usein, että takana on mahdollisuus käyttää naparengasta. Nimi tulee siitä, että rengas on rakennettu niin, että se istuu vatsan lävistyksen alla ja roikkuu ylhäältä. Sen lisäksi, että rengas on muodikas, sillä on monia etuja, jotka näkyvät käyttäjille sen käytön jälkeen.

Suurin osa markkinoilla olevista suosituista vatsarenkaista on ylhäältä alaspäin suunnatut vatsapainikkeet, heiluvat vatsapainikkeet ja playboy-vatsarenkaat. Niissä on usein erilaisia ​​horoskooppisymboleita ja playboy -tarroja tytöille, jotka haluavat näyttää herkät puolensa sormusten omistajina.

Tällä hetkellä kaikissa kaupungin kuuluisissa ja muodikkaissa korukaupoissa on myös timanttisormuksia rikkaille ja kuuluisille.

Käänteisten navan renkaiden edut:

1. Selkänaparenkaan tärkein etu on, että sen katsotaan olevan turvallisempaa käyttää kuin muita vakiosormuksia. Rakenteellisesti se on suunniteltu vaikeuttamaan renkaan kiinnittämistä vaatteisiin, mitä esiintyy muuntyyppisissä vatsanrenkaissa.

2. On myös tavallista, että muuntyyppiset vatsan renkaat tarttuvat ohimenevään esineeseen tai ihmiseen, ja vahingossa tapahtuva repeämä voi aiheuttaa käyttäjälle voimakasta kipua. Ne, jotka käyttävät vatsarengasta, ovat usein tietoisia tästä skenaariosta ja ovat varovaisia ​​ja haluavat välttää tällaisia ​​tuskallisia tapahtumia kaikissa tilanteissa.

3. Käänteisiä naparenkaita on myös useita muodikkaita muotoja ja kokoja, jotka sopivat käyttäjien erilaisiin makuihin ja tyyleihin. Suosituimpia kuvia ovat perhoset ja kukat. Jos etsit jotain yksinkertaisempaa, voit valita sauvan muotoiset lävistykset, jotka osoittavat älykkään ja tyylikkään ilmeen.

4. Jos etsit tyylikkäitä vatsarenkaita, jotka näyttävät sekä muodikkailta että yksinkertaisilta, käänteiset vatsarenkaat ovat aina saatavilla palvelemaan sinua eri muodoissa ja koossa. Näissä selkänaparenkaissa on enemmän valikoimaa kuin tavallisissa renkaissa.

5. Toinen selän vatsarenkaiden suuri etu on, että esineen tyypillinen roikkuva ulkonäkö tekee ostoksista muodikkaampaa kuin tavalliset vatsarenkaat, ja jos et ole vielä harkinnut sellaisen ostamista, nyt on aika miettiä sen käyttöä .

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *