5 suosittua kihlasormusten tyyliä

By | 16 lokakuun, 2021

Kun valitset täydellisen kihlasormuksen, on tärkeää löytää malli, joka sopii käyttäjän persoonallisuuteen ja elämäntapaan. Myös päivittäisten toimintojen tulisi olla tekijä, joka on otettava huomioon sen varmistamiseksi, että sormus kestää päivittäistä kulumista. Tässä muutamia suosituimpia vaihtoehtoja:

Klassinen ja tyylikäs

Yksi ajattomimmista tyyleistä on klassinen pasianssi, joka osoittaa erittäin tehokkaasti keskitetyn timantin. Yksittäiset timanttisormukset ovat yleensä suosituimpia. Tyypillisesti metallinauha on tasainen ja metallia, kuten kultaa. Jopa ajattomalla tyylillä voit lisätä tyylin yksityiskohtia, kuten käyttää koria tai laatta -asetusta timantin tarttumiseen. Lisäksi peekaboo -timanttien tai muiden korostustimanttien käyttö voi lisätä ylimääräistä viehätystä.

Tyylikäs ja viehättävä

Tyylikkäimmissä sormuksissa on todennäköisesti tasoitettuja timantteja bändissä, jonka timantti on normaalia korkeampi. Lisäksi halo -suunnittelun parametrit ovat erittäin houkutteleva vaihtoehto. Tämäntyyppisessä asetuksessa on perus timantti, jota ympäröi ylimääräinen timanttiympyrä, joka ei ainoastaan ​​auta luomaan paljon kiiltoa, vaan myös erottaa perus timantin.

Luonnossa ja ulkona

Henkilöllä, joka rakastaa olla ulkona, on tietysti monia sormustyylisiä vaihtoehtoja. On olemassa monia rengasasetuksia, jotka yhdistävät erilaisia ​​luonnon elementtejä, kuten kukkia, viiniköynnöksiä ja lehtiä. Ei ole epäilystäkään siitä, että matalan setin muotoilu hyödyttää aktiivisimpia ihmisiä. Sinulla on myös mahdollisuus hankkia ylimääräinen metallinauha tai runkorakenne timantin suojaamiseksi ja varmistaaksesi, että se pysyy paikallaan.

Ajaton ja romanttinen

Ajatonta ja romanttista sormustyyliä etsivälle kumppanille on monia eri vaihtoehtoja, kuten monimutkaisia ​​gallerioita, liukukuvioita ja milligrammaisia ​​yksityiskohtia sekä tyylikkäitä bändejä. Sinulla on myös mahdollisuus ostaa antiikkisormus ainutlaatuisen ilmeen saavuttamiseksi niille, jotka haluavat todella ainutlaatuisen sormustyylin.

Moderni ja nykyaikainen

Erinomainen valinta modernille ilmeelle ovat epäsymmetriset renkaat, kuten veistokset. Yksi merkittävimmistä vaihtoehdoista on kehysasetus. Lisäksi yksityiskohtainen laajakaistainen sormus miellyttää niitä, jotka etsivät jotain muuta kuin keskitimantti. On kuitenkin mahdollista loistaa lisäämällä useita jalokiviaksentteja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *