5 suosittua kihlasormusta

By | 24 lokakuun, 2021

Kihlasormukset voivat vaihdella klassisista ja yksinkertaisista pasianssityyleistä erilaisiin tyyleihin, joissa on runsaasti metallia, kivimuotoja tai jalokiviä. Suurin osa klassisista sormustyyleistä löytyy helposti korukaupoista, mutta jos etsit jotain ainutlaatuisempaa, saatat joutua luomaan mukautetun muotoilun. Tässä on joitain suosituimmista tyyleistä:

Solitaire

Solitaire on klassinen sormustyyli, joka ei koskaan mene pois muodista. Siinä on monipuolinen tyyli, joka hyväksyy erimuotoisia ja -kokoisia kiviä. Pääpaino on kivessä, joten on tärkeää investoida korkealaatuisiin jalokiviin. Myös asennuksen tyyppi voi vaihdella jännitysasetuksesta vaihdesarjaan.

Hei

Yksi tai kaksinkertainen halo on loistava tapa lisätä kiiltoa pieneen kiveen. Halo-efekti luodaan lisäämällä jalokiviä tai timantteja keskikiven ympärille. Kaksoishalo on erottuvin ja täydellinen valinta morsiamille, jotka haluavat korun, joka todella herättää huomion.

Kolme kiveä

Sormus kolmella kivikokoonpanolla on erittäin suosittu valinta. Sormuksen tyyli voi vaihdella henkilökohtaisten mieltymysten mukaan. Useimmissa sormuksissa on kolme samankokoista kiveä; toisissa voi olla suuri keskikivi, jossa on kaksi pientä kiveä kummallakin puolella. Lisäksi sinulla on mahdollisuus valita oikea neljän tai viiden kiven asetuksella.

Klusteri

Tuulirengas on valmistettu monilla eri tyyleillä, jotka voivat vaihdella hyvin yksinkertaisesta erittäin monimutkaiseen. Useimmat renkaat koostuvat useista samankokoisista kivistä, kun taas toiset voivat koostua suuremmasta keskikivestä, jonka ulkopuolella on useita pienempiä. Tämäntyyppinen sormus on yleensä valmistettu kullasta tai platinasta.

Värillinen kivi

Värilliset kivisormukset ovat vain sormuksia, joissa ei käytetä perinteisiä valkoisia timantteja. Joitakin yleisiä vaihtoehtoja ovat safiiri, smaragdi ja rubiini. On myös erilaisia ​​kiviä, joista on tulossa yhä suositumpia sormusten, kuten morganiitin ja tansaniittien, sekä harmaiden timanttien luomisessa.

Jos etsit yksinkertaista tai ylellistä muotoilua, on monia erilaisia ​​vaihtoehtoja, jotka mukautuvat helposti haluttuun ulkoasuun ja hintaluokkaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *