5 Longin-kelloa, jotka määrittelevät sveitsiläisen ajanoton

By | 31 lokakuun, 2021

Kellojen ystävät ympäri maailmaa ovat saaneet Longinus-kelloille kunnianosoituksen esteettisestä ulkonäöstään, joka ilmaisee kirkkaasti asennettasi. Jokainen hieno leikkaus sulautuu kellotauluun niin, että rakastat kellotyyliä. Longines on yksi harvoista kellomerkeistä, joka asettaa kellojen taiteellisen arvon kärkeen muihin asioihin verrattuna. Heidän kellonsa ovat kauniita ja tyylikkäitä, mikä tuo mieleen brändin rikkaan kokemuksen kellojen valmistuksessa. Jokaisella kellolla on erilainen tyyli, joka löytää perinteisen olemuksen kellonvalmistuksen kautta. Kellon ystävät kutsuvat sitä ”Eleganssin merkiksi”. Kellossa on sekoitettu sekä klassista charmia että urbaania kauneutta. Sisältö paljastaa Longins-kellon sisäisen ylellisyyden muutamien kellojen kautta, jotka ovat aina kiehtovia katsojia.

L3.659.4.58.6 – Pysy uskollisena klassikoille:

Klassisella charmilla varustetut kellot ovat aina olleet kuuluisia Longinesin kodissa. Vaikuttavan tyylin ja tasapainoisen muotoilun ansiosta tästä kellosta on tullut miesten suosikki. Se on todella klassinen 41mm mustalla kellotaululla valmistettu kappale, jossa hopeiset kädet ja neulat näyttävät tuhmailta. Hopeanvärisen kehyksen ympäröimä se tuo yksityiskohtiattoman luonteen, jota miehet pitävät mielellään ranteissaan. Hopeassa on merkintä tuotenimellä, joten kellotaulu on valaistu kuin klassinen kappale, joka on huolellisesti säilytetty sinua varten. Saat täydellisen parin avoimen sovelluksen kellon kanssa. Kellon ruostumattomasta teräksestä valmistettu ranneke on yhtä komea kuin muutkin yksityiskohdat.

L6.141.4.87.6 – Tuo intohimoinen luonteesi:

Tämä kello on kuuluisan merkin kellokokoelmasta – hevoskellosta. Mallisto paljastaa hevosmaailmalle tutun innostuneen ja täydellisen lookin. 22 mm:n suorakaiteen muotoinen kellotaulu vangitsee taiteen äärimmäisen kauneuden yksityiskohdilla, kuten timanttitunnistimilla ja odottamattomilla sinisillä osoittimilla. Se ei ole vähempää kuin maaginen kappale, joka ilmaisee iloista mielialaasi ja parantaa muotiasi kauniisti. Hopeanvärisen kehyksen ja ruostumattomasta teräksestä valmistetun hihnan ansiosta se kiertää rannettasi ohuella ja dynaamisella asenteella. Nämä naisten korut arvostavat elettäsi muotimaailmassa. Ikoninen kellon lasilogo tuotenimellä näyttää upealta kellotaulussa.

L4.755.4.71.6 – Tiedä kuka olet:

Naiset ovat rohkeita ja lumoavia. He ilmaisevat todellista olemassaolon iloa elämäntapansa kautta. Tällaisia ​​persoonallisuuksia tulee arvostaa. Tästä syystä Longinus esitteli klassikon La Grandessa – perinteisen kauneuden ja modernin fantasian välisen avioliiton. 30 mm leveää hopeaa kellotaulua koristavat hämmästyttävän muotoiset mustat roomalaiset numerot ja hoikat kädet. Kellotaulun kuviointi on luova ja lisää kelloon visuaalista vetovoimaa. Hopeanvärisen kehyksen ja ruostumattomasta teräksestä valmistettujen hihnojen ansiosta se ympäröi ranteesi rakkaudella, joka tekee ulkonäöstäsi houkuttelevan.

L4.759.4.11.6 – Lisää eleganssia persoonallisuuteesi:

La Granden klassisesta mallistosta otettu kello on kello, jonka avulla voit selvittää, mitä eleganssi tarkoittaa. 33 mm hopea kellotaulu on tyylikkäästi esitetty roomalaisilla numeroilla ja osoittimilla. Ulkonäkö on epäilemättä klassinen, mikä lisää rauhoittavan auran kellon suunnitteluun. Suosikkikellotaulu on ruostumattomasta teräksestä valmistettu hihna, joka varastaa ja tukahduttaa sydämesi. Longines design kellot ihmisille heidän muotitarpeistaan ​​riippumatta. Kellokoneistosta säteilevät säteet ovat universaaleja ja ajattomia. Hieno yksityiskohta halaa rannettasi kauniisti ja antaa persoonallisuudellesi rakastavan kosketuksen. Longines on aina esittänyt ihastuttavaa naisten luonnetta kellojensa kautta. Tämä kello seuraa perintöä odotetusti.

L5.655.5.88.7 – Tunne elämän rytmi:

Dolcevita – Nimi on yhtä melodinen kuin merkitys. Lumoavaa italialaista muotoilua edustava Dolcevita on ihaillut naisellista armoa vuosisatojen ajan. Helmikellotaulussa on 27 mm:n suorakaiteen muotoinen Mother Diamonds Hour -merkki ja sininen käden yksityiskohta. Tämä kello esittelee italialaista elämäntapaa muotoilun kautta ja antaa käyttäjälleen lempeän kosketuksen ranteeseen. Upea toinen apukello kello 6:lla vahvistaa suloista kelloteollisuutta vaikuttavalla naisten tyylillään.

Longines-kellot ilmaisevat sveitsiläisten kellojen kauneutta ja ilmaisevat hienovaraisen ja mielenkiintoisen vihjeen. Nämä kellot kuvaavat kauniisti merkin taiteellisia malleja, jotka ovat valloittaneet sekä miesten että naisten sydämet iät ja ajat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *