5 kallista kelloa rikkaille

By | 19 lokakuun, 2021

Jos olet kellojen ystävä, olet ehkä huomannut, että ihmiset löytävät sieltä vain kolmenlaisia ​​kelloja. Löydät erittäin kalliita kronografit, kuuluisat dollarin myymälävaihtoehdot ja tärkeän keskitien. Ihmiset, jotka käyttävät halpoja kelloja, tekevät sen hyödyllisyyden vuoksi, mutta käyttämällä keskikelloja ja kalliita kelloja he käyttävät niitä vain luokan heijastamiseen, ja se on myös tärkeää.

Löydät esimerkiksi Invicta-kellot ylemmän keskiluokan ihmisten ranteista, mutta et löydä Cartieria ranteista-ei edes miljoonassa vuodessa. Invicta valmistaa kuitenkin kelloja eri hintaluokissa. Voit esimerkiksi löytää Invicta -kellon sadoilla dollareilla, mutta voit myös löytää Invicta -kellon tuhansista dollareista. Esimerkiksi Invicta Bolt Zeus maksaa paljon rahaa nykyään.

Nyt kerromme sinulle joistakin kelloista, jotka sopivat kaikille ylemmän keskiluokan ihmisille, joten lue lisää saadaksesi lisätietoja.

1. Jagger Lecoltren pääkontrollikello

Tämä kello näyttää hyvältä millä tahansa ranteella, ja sen kultareunainen ulkonäkö saa sen näyttämään uudelta. Itse asiassa tämä kello on vuosikymmeniä vanha. Näet, että Jaegar LeCoultren pääkellon rannekellossa on kultainen sinetti, hopeinen aurinkosuojakello, 2 päivän tehovaraus ja 1000 tunnin ohjaus. Näin voit nähdä haluamasi ajan, vaikka kellon akku olisi tyhjä – ja sinun on ostettava uusi paristo nyt.

2. Omega Seamster 300

Omega -lukukausi was00 löydettiin Daniel Craigsin ranteesta. Hän näytteli kuuluisaa brittiläistä vakoojaa James Bondia. Itse asiassa mikä tahansa omega -lukukausi is00 on trendikäs kello, ja tulet rakastamaan sitä. Tämä kaunis kello laskeutui ylemmän keskiluokan kallisarvoiseen valtakuntaan hintaluokkansa vuoksi. Tämän kellon liike on kuuluisa Co-Axial Caliber 8400, ja Omega Seamster 300 kestää jopa 1,5 Teslaa. Voit kuitenkin saada Omega -lukukauden 300 noin 3000 dollarilla, eikä se ole liian kallista.

3. Invicta -kellon pultti

Invicta -kellopultti on vain ukkonen, upea kronografi, jonka sinun pitäisi saada tänään. Jason Taylor on ylpeä Invicta käytti kelloa Bolt Zeus, koska hän tarvitsee suuren kellon – Jason on melko iso ja painaa noin 260 kiloa. Näet Bolt Zeuksen monenlaisissa yhdistelmissä ja väreissä, ja kello on nimetty kuuluisan Olympus -vuoren herran mukaan poikkeuksellisessa kreikkalaisessa mytologiassa.

Huomaat myös, että Invicta Watch Boltin ruostumattomasta teräksestä ja kullasta tehdyt aksentit ovat yksinkertaisesti vastustamattomia ja rakastat tätä tosiasiaa juuri nyt. Sinun on asetettava 600–1000 dollaria.

4. Cartier -säiliö

Cartier -säiliö on vanha kello, ja me tarkoitamme sitä. Tämä tarkoittaa, että kello esiteltiin ensimmäisen kerran vuonna 1917. Cartier -säiliö on erittäin helppo käyttää. Itse asiassa voit käyttää tätä kelloa koko päivän, ja se on myös hyvä aika kalliille kelloille. Lisäksi Cartier -säiliö näyttää erittäin mukavalta missä tahansa ranteessa ja tulet rakastamaan sitä. Voit ostaa Cartier -säiliön 2000: lla, ja se on mahtavaa.

5. Seiko -kello

Seiko -kello näyttää kuuluisalta Omega Seamaster 300: lta. Tämä keskikokoinen kello yllättää sinut, koska Seiko-brändi voi seistä omilla jaloillaan ylellisten kellojen suhteen. Seiko -kello huokuu vain luokkaa, ja voit käyttää sitä myös vedessä, koska se on vedenkestävä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *