10 pikavinkkiä täydellisen kihlasormuksen valitsemiseen

By | 23 lokakuun, 2021

Ainutlaatuisen kihlasormuksen ostaminen saattaa tuntua pelottavalta, mutta luota meihin, tämä raketti ei ole tieteellinen! Jotta pääset alkuun, olemme suorittaneet muutaman helpon vaiheen auttaaksemme sinua löytämään ihanteellisen kihlasormuksen elämäsi rakkaudelle, ja olemme taaneet, että se sanoo ”KYLLÄ”!

1. Koko on tärkeä!

Ensimmäinen asia, joka sinun on opittava ennen sormuksen ostamista, on tietää hänen nimetön sormen koko. Helpoin tapa tehdä tämä on seurata renkaan sisä- ja ulkopuolta. Jos et löydä vanhaa sormusta viitteeksi, älä huoli. Mitä varten ystävät ovat? Saadaksesi paremman käsityksen koosta, voit kutsua rakastajasi kokeilemaan yhtä naimisissa olevien ystäviesi sormuksista. Ja jos tämä on merkki suunnittelemastasi yllätyksestä, hänen ystävänsä ja perheensä voivat auttaa sinua. Kun teet tämän, valitse niistä vinkkejä siitä, mikä hänen ihanteellinen sormusideansa on.

2. Määritä lomake

Seuraava tärkeä asia on löytää timantin muoto, jota toinen rakastaa eniten. Timantin muoto on tärkeä, koska se osoittaa kiven todellisen geometrian, toisin kuin kivessä olevien tahojen kulmien poikkileikkaus. Valittavana on useita kivimuotoja. Naisten kihlasormuksista suosituimmat ovat pyöreät, marquise-, prinsessa-, tyyny-, smaragdi-, neliö-, sydän-, päärynä- ja soikeat.

3. Tunne hänen tyylinsä

Emme voi sanoa tarpeeksi siitä! Varmista, että rakkaallesi valitsemasi sormus täydentää hänen tyyliään. Yritä olla yliarvioimatta pelikenttää, koska vaarana on tuottaa pettymys. Saat neuvoja hänen vaatekaappistaan, saatavilla olevista koruista, ystävistä ja perheestä selvittääksesi, pitääkö hän parempana klassista, avantgardista vai minimalistista muotoilua.

4. Opi 4 C – väri, leikkaus, selkeys ja karaatti

Timantit luokitellaan maailmanlaajuisesti hyväksytyn standardin mukaan kuvaamaan timantteja, jotka tunnetaan nimellä 4Cs. 4 C:n teline on väri-, leikkaus-, selkeys- ja karaatinvärinen.

Kun kyse on timanteista, on parempi etsiä väritöntä arvokasta D-kirjainta. Täydellisen timantin uskotaan olevan täysin läpinäkyvä ilman väriä. Timantin leikkaaminen on toinen asia, joka sinun tulee tarkistaa määritettäessä sen kauneutta. Tämä viittaa timantin viimeistelyyn, symmetriaan, kiillotukseen ja mittasuhteisiin. Itse asiassa timantin leikkaaminen luo sen kiillon, jota naiset eivät voi vastustaa!

Kolmas näkökohta on selkeys, joka on erittäin tärkeä, koska se tunnistaa timantin viat. Se määräytyy sisäisten sulkeumien ja ulkoisten pisteiden koon, luonteen, lukumäärän ja sijainnin perusteella. Yksinkertaisesti sanottuna tämä tarkoittaa, että timantin kirkkaus ja puhtaus voidaan oppia suurentamalla 10X. Viimeinen on karaatti, joka liittyy timantin painoon. Tämä tarkoittaa, että mitä suurempi timantti, sitä korkeampi karaatti. Suurten timanttien harvinaisuuden vuoksi ne ovat arvokkaampia ja kalliimpia.

Kun etsit täydellistä sormusta, sinun on asetettava prioriteettisi oikein. Jos sinulla on ylimääräinen budjetti sormukseen, voit helposti valita karaatin leikkauksen, selkeyden ja värin sijaan.

5. Valitse asetukset viisaasti

Metallirunko, johon kivisi on asennettu, voi asettaa renkaan sävyn. Kaikki on oikean muodon ja parametrien saamiseksi. Varmista tässä tapauksessa, että valintasi edustaa käyttäjää ja hänen henkilökohtaista tyyliään.

6. Metalliasioiden valinta

Mitä tulee ryhmään, valittavana on erilaisia ​​metalleja. Metallin valinta vaikuttaa renkaaseen. Suosituimmat ovat kulta, platina ja valkokulta naisten kihlasormuksiin. Kultaa on useita värejä, kuten valkoinen, ruusu, keltainen ja vihreä. Erittäin kestävä ja puhdas platina on erinomainen valinta herkälle iholle.

7. Kuinka paljon kuluttaa?

Jos tämä on aina asialistalla oleva kysymys, on tärkeää ratkaista se alusta alkaen. Tämä on myös totta, koska olet ainoa, joka voi todella vastata ja päättää budjetistasi.

Valitse budjetti, joka sopii sinulle parhaiten. Sinun on valittava sormus, josta maksat ja joka on mukava. Etsi lainavaihtoehtoja, joiden avulla voit maksaa kuukausittaisia ​​maksuja sen perusteella, mistä voit helposti maksaa.

8. Etsi Takuu- ja takuutiedot

Jos rengas on korjattava tai säädettävä, sinun on opittava sen takuu tai takuutiedot. Varmista, että säilytät tärkeät kuitit, takuut ja muut tiedot turvassa.

9. Etsi arviointitodistus

Aitoustodistus vahvistaa timantin (timanttien) arvon ja ominaisuudet, ja jos päätät vakuuttaa ostoksesi, tarvitset sitä.

10. Tunne palautuskäytännöt

Ota selvää, ovatko palautukset miellyttävät ja ovatko sormuksen ostamasi korut hyväksyttäviä. Jos jostain syystä sinun on palautettava sormus, ymmärrä, kuinka tehdä se oikein säästääksesi sinut tunne- ja taloudellisilta vaikeuksilta. Toivomme, että nämä indikaattorit tarjoavat sinulle hyvän tarjonnan elämääsi muuttaviin ostoksiisi ja tekevät siitä parhaan ostoksesi! Lopuksi kannattaa rakastaa ja muistaa koko kokemus. Älä siis stressaa liikaa ja älä unohda pitää hauskaa prosessin kanssa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *